Balık Dolunayı & Kalp Temizliği

Çarşamba, Eylül 18, 2013

19 Eylül saat 14:11 civarı gerçekleşecek olan Dolunay, Balık Burcu etkisinde olacak.


Dolunay önce ve sondasındaki 3-4 gün, ziyaret ettiği burcun etkileri yoğunlaşarak devam eder. Bu Dolunay etkilerini havaların değişimi ile de oldukça yoğun olarak göstermeye başladı, aynı zamanda hasat zamanını bildiren bir Dolunay.

Balık burcu özelliklerinden en öne çıkan şefkat ve başkalarına hizmet unsurları ana tema. Ortama şifalandırıcı enerjiler aktif, ve Balık burcunun yardımı ile görünen ya da görünmeyen şifa enerjilerine, yaşamın kozmik boyutuna ulaşabiliyoruz bu dönemde. Bu dolunayın etkisi “hisler ve hayal kurmak” üzerine kurulu.

Su burcu olan Balık, duygular ve yaratıcılıkla yakinen alakalı olduğundan bu dönem duygularınızın kabardığını ve üzüntünün su yüzüne çıktığını hissedebilirsiniz. Hayatınızı gözden geçirip, olmak istediğiniz yerde olmadığınızı düşünüp, hayal kırıklığına kapılabilir, yetersizlik duyguları hissedebilirsiniz.

Bu dönem iyileşme dönemi. Biraz ağlamak ve duyguları serbest bırakmak size şifa verir, bastırılmış, içeride tutulmuş olan duyguları serbest bırakmak sağlık için elzemdir.

Kalbi temizleme zamanı.

Bu dönem ultra hassas olacağımız için kendinize şefkatli davranmanızı öneririm.

Balık/Başak ekseni aktive olduğundan kurban/mağdur kimlikleri su yüzüne çıkabilir. İşte tam da bu kimliklere nerelerde tutunuyorsunuz, yaşamınızda nerelerde etkileri var görebilmeniz için bir fırsat açığa çıkıyor. Acılarınızın temelinde bu kimlik tanımlamaları var.

Yaşadığımız dönemde gezegensel anlamda büyük değişimler hakim, sorunların kökenine inmek için en doğru zaman. Şifa enerjileri aktif. Pembe gözlükleri çıkartıp, gerçekliğin gözlerinin içerisine, korkmadan, cesurca bakma zamanı.

Dolunay zamanı yaklaştıkça güçlü şifa dalgaları, geçmiş acıları ve hikayeleri bırakma cesaretini gösterebilenler için bolca açığa çıkacak. Yaşantınıza objektif bakabilmek, kurban/mağdur kimliklerinden çıkabilmek, testleri görmek, ders almak ve kalıcı bilgeliğe dönüştürebilmek için daha yüksek bilince erişmeniz gerekecek. İşte şimdi bunun için kapılar ardına kadar açılıyor.

Gerçek benliğinizin gücüne sahip çıkın. Acıların, depresyonun, hayal kırıklıklarının, geçmiş suçlamaların esareti altında kalmayın. Onlar siz değilsiniz, siz yüce bir varlığın tezahürüsünüz. Bunu hatırlamanız için zaman hazır, siz hazır mısınız?

Güçlü duygular, üzüntü, sıkıntı ve yetersizlik hissiyatı kalktığında arınma, temizlik zamanı geldiğini çok net fark edeceksiniz.

Birer ruh olarak şefkat ve huzur sizden zuhur eder.

Tıpkı yağmurun ardından gelen güneş gibi. Ruhunuzun ışığı, acıları akıttıktan sonra varlığınızı aydınlatmak üzere açığa çıkacak.

Kendinize hatırlatın;
Ben huzurun ta kendisiyim, benim yolum huzur OLmak...

"Gülenay Pema Gauri"

Hülya'nın notu: 

Tam saatinde yapamadığınızda ya da bu saati kaçırdığınızda, Dolunay saatine niyet ederek çalışmanızı yapabilirsiniz... Hayatınızda artık size hizmet etmediğini düşündüğünüz; her türlü duygu, düşünce, his ve size iyi gelmeyen herşeyi bir kağıda yazıp yakabilirsiniz... Kırgınlıklarınız, kızgınlıklarınız, affedemediğiniz her durum ya da kişiyi... Canınızı acıtan anıları...Yaktığınız külleri rüzgara bırakabilir, suya atabilir ya da toprağa gömebilirsiniz... Bu ritüel, hayatınızda yeniye yer açmak için, eskiyi sevgiyle salıverdiğinizi sembolik olarak göstercektir...

Ritüel sırasında bir mum yakabilir, tütsü kullanabilir (adaçayı ya da sandal tercih edebilirsiniz) ve aşağıda benim çok sevdiğim enerjisi çok yüksek mantrayı dinleyebilirsiniz...

Şifa Olsun... Bütünün ve hepimizin en yüksek hayrına Olsun...

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİN :)

0 yorum

Popular Posts