İlişki meditasyonu ARDINDAN...

Cuma, Nisan 04, 2014

Hayat size ancak ondan istemeye cesaret ettiğiniz şeyleri verecektir!

“Oprah Winfrey”

Bu akşam Yazı Evi'ndeki ki çalışmamızın konusu İlişki Meditasyonu ve Ruh eşi Vizyonlama idi. Alışılageldiği üzere mumlar ve tütsülerle oluşturulmuş ambians’ımıza,  fonda mantralar eşlik etti. Önce derin ve yumuşak nefes egzersizleri ile bedenlerimizi ve zihinlerimizi rahatlattık. Meditasyona kendimizi hazırladık. Sonra yaşamlarımıza dokunmuş, çeşitli deneyimler paylaştığımız, üzerimizde olumlu ya da olumsuz etkileri devam eden ilişkileri serbest bıraktık. Her birinin bugün bizi etkileyen negativitesinden arındık. Teşekkür ettik, onurlandırdık ve tüm zamanlara doğru ışığa teslim ettik. 

Meditasyon sonrası İlahi Dokunuş (Deeksha) Enerjisi aktarımı ile niyetlerimizi diledik. Bu enerji hakkında daha önce bir yazı yazmıştım. Okumak isterseniz burayı tıklayabilirsiniz.. :)
Enerjimizi dengeledikten sonra sıra Ruh Eşi vizyonlama çalışmamıza geldi. Artık biliyoruz ki evren cast ajansı gibidir. Bizim niyetlerimiz ve dileklerimiz doğrultusunda, enerjimiz doğrultusunda ilgili kişi, durum ve şartları oluşturan ve yaşamak istediğimiz deneyim için gerekli detayları düzenleyen muazzam bir düzen var. Yeter ki biz “ne istediğimizi” bilelim. Yeter ki biz arzularımızı iyi belirleyelim. İstek ve niyeti birbirinden ayırmak gerek. Gün içerisinde yüzlerce şey isteriz. Tramisu yemek isteriz, akşam arkadaşlarla buluşmak isteriz, mavi bir çanta almak isteriz, filanca filmi görmek isteriz. İsteriz de, isteriz. Bu isteklerin birçoğu da hipnotize edilmeye çok müsait olduğumuz alanlardan gelir. Toplu bilinç istekleri, modern yaşamın getirdiği sonsuz teknolojik ürünler, gözümüze sürekli sokulan reklamlar aracılığı ile ne hoş olduğunu düşündüğümüz birçok şey.

Ben uzun yıllardır tv izlemem. Sevdiğim birkaç şeyi internetten kendi belirlediğim ve istediğim zamanda izlemeyi tercih ederim. Yine takip ettiğim dizilerden “how i meet your mother” ın, bilmem kaçıncı sezon, bilmem kaçıncı bölümü izliyordum geçen gece.  Bölüm teması bir hamburgerci üzerine kurulu. Dizi karakterleri yıllar önce izini kaybettikleri ama tadını hala unutamadıkları bir hamburgerciyi arıyorlar. Sürekli farklı mekanlar da, farklı hamburgerler yiyerek “o mu acaba” diye dolaşıyorlar. 25 dakikalık dizi boyunca, oyun bunun üzerine kurulu. Dizi bittiğinde 2 yıldır fast food ürün yemeyen ben, gecenin bi saati arabaya atlayıp hamburger mi alsam diye muazzam bir istek içerisinde buldum kendimi :) Tabii ki gidip hamburger yemedim ama orada bir kez daha fark ettiğim şu oldu.  
Biz bir şey isterken gerçekten onu istiyor muyuz? Yoksa istediğimizi sandığımız şeye mi çekiliyoruz? Hipnoz sertifika eğitimim sırasında, sevgili hocam bize şunu söylemişti. “Neye çekildiğinizi, sizi neyin hipnotize ettiğini iyi fark edin”. Bunu o zaman tam olarak oturtamamıştım zihnimde. O diziyi izlerken ampul yandı bende :) Yaşadığımız dünya bize sonsuz istek uyandırıcı seçenek sunuyor. Hazırlanan reklamlar, billboardlar vs.. sürekli bir isteğe ve dolayısı ile tüketime zorluyor. Burada kimseyi suçlamıyorum. Herkes kendi doğrusunu yaşıyor ve kendi işini yapıyor. Ama bize düşen uyanık olmak gerekiyor. Farkında olmak gerekiyor. Neye çekildiğimizi, ne istediğimizi iyi bilmemiz gerekiyor.
Neyse fazla dağıldım, toparlıyorum :)

Bir ilişki yaşarken de, biz gerçekten ne istiyoruz ve neye niyet ediyoruz? Enerjimiz ile ne yaratıyoruz ve kimleri kendimize çekiyoruz?  İsteklerimiz arzu boyutunda güçlü mü? Çünkü bizim için gerçekten önemli ve değerli olan bir niyetin enerjisi de aynı oranda güçlü ve yüksek olacaktır. Bunu anlamanın en kolay yolu hislerinize bakmak, iç sesinizi dinlemektir. O niyeti düşündüğünüzde, hayal ettiğinizde yüreğiniz sevgi ile doluyor ve yüzünüze bir gülümseme yerleşiyorsa bu yoğun bir niyettir. Yoğun bir enerjidir. Ruh eşi vizyonlama ile neyi deneyimlemek istediğimizi detaylandıran bir çalışma yaptık bu akşam. 
Elbette bizim ve ilgili herkesin ve bütünün en yüksek hayrına.

Sevdiğim sözlerden biri ile yazımı bitiriyorum.

Hayat size ancak ondan istemeye cesaret ettiğiniz şeyleri verecektir!
“Oprah Winfrey”


Bize bahşedilen bu özel yaşamı inandığımız ve hak ettiğimiz şekilde yaşamak için lütfen arzu edin, lütfen güçlü niyetlerde bulunun, lütfen hayatınızı sevgiyle yaratın…


Sevgiyle kalın,


Hulya


BUNLARI DA SEVEBİLİRSİN :)

0 yorum

Popular Posts