En Büyük Yardımcımız...

Pazar, Mayıs 05, 2013

 Bilinci, Bilinçaltını ve Sınırsızlığımızı Tanıyalım...

  

1- Bilincin odaklanmış zihin durumu, bilinçaltının ise sonsuz ve sınırsız bir potansiyele sahip kaynak olduğunu kendinize sıklıkla hatırlatın.

2- Bilinçaltı sizin vereceğiniz komutları memnuniyetle yerine getiren dostunuzdur. Bunun en basit örneği; gece uyumadan önce bilinçaltınıza “sabah 7’de dinlenmiş bir şekilde uyanacağım” komutu verirseniz, tam o saate sizi uyandırır.

3- Her gece uyumadan önce kendinize tekrar edeceğiniz olumlu telkinler, bilinçaltınız tarafından kaydedilip, yaşamınız için olumlu değişim süreçleri oluşturacaktır.

4- Neye ihtiyacınız var? Bir konuyu hatırlamaya ya da yeni bir dil öğrenmeye? Size istediğiniz desteği bilinçaltınız verecektir.

5- Kendinizi ve potansiyelinizi sınırlayıcı, olumsuz ifadeler kullanmaktan kaçının. Bilinçaltınız bunun doğruluğu konusunda da size destekleyecektir. Seçimlerinizi olumlu ifadelerden yana kullanın.

6- Düşüncelerinize dikkat edin. Artık hepimiz biliyoruz ki, düşünceler belli titreşimlerde yer alan birer enerjidirler. Bu enerjiler inanç kalıplarına dönüşürler. Ve siz neye inanırsanız onunla karşılaşacak, onu yaşayacaksınız.

7- En doğru şekilde düşünüp hissetmeye başlarsanız huzurlu bir zihne sahip olmanız kaçınılmaz olur. Bilinçaltınız, zihninizden geçirip doğru olduğunu iddia ettiğiniz her şeyi kabul edecek ve size bunu yaşatacaktır.

8- Bilinciniz, bilinçaltınıza gönderdiğiniz inançları süzgeçten geçiren bir araçtır. İyi şeylerin olabileceğini ve şu anda olmakta olduğunu düşünmeyi her zaman tercih edin.

9- İnançlarınızı ve tutunduğunuz her şeyi sıklıkla sorgulayın. Artık size hizmet etmediğini düşündüğünüz, ihtiyacınız olmayan, gelişmenize katkısı bulunmayan her şeyi bırakın gitsin.

10- Hergün kendinizi geliştirecek bir şey bulun. Zihnin tekrar eden negatif düşünce kalıplarını yakaladığınızda onun yerine; Merak edin, araştırın, keşfedin. Hayatın bir oyun alanı olduğunu hatırlayın :)

Hulya

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİN :)

0 yorum

Popular Posts